Termeni si Conditi

Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului ( www.europahost.ro ) conform prevederilor legale.

Art 1.1 Acceptarea Termenilor

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, in momentul plasarii unei comenzi, acceptati si va dati acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negocierii intre parti. II. Acceptarea conditiilor de utilizare. Modificarea periodica a acestora. Aveti dreptul de a va retrage din tranzactie fara niciun cost si fara a da nicio justificare pana la inceperea livrarii produsului. Nu aveti dreptul de a va retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput livrarea produsului, moment in care tranzactia Dvs. este definitiva. Pana la realizarea unei comenzi Media Global Solutions isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar Media Global Solutions nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei. Nu oferim nici un tip de ramburs la nici un tip de serviciu achizitionat

Art 1.2 Acceptarea Termenilor

Site-ul Hostmgs, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Media Host mgs si serviciile oferite prin intermediul lui.

Art 1.3 Acceptarea Termenilor

Dedicat serviciilor ce sunt deja active ( Dedicat-Radio-VPS-Hosting etc…),daca se doreste renuntarea ,sau anularea unui serviciu web, si deja se detine factura creata va trebui sa va achitati factura deja emisa. De regula, daca deja factura nu a fost emisa,serviciul se poate anula cu succes Factura emisa si nu fiind achitata nu va permite reactivarea altor servici , pana ce factura nu este saldata

De Aceptat Art 2.1

Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Europa Data Center SRL implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor. Siteul hostmgs.com nu accepta piraterie de gen ( site cu continut pornografic, trackere, fisiere mp3 farà drept de autor) Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia Media Global Solutions sumele de bani, respective contravaloarea produselor comandate de Dvs. Pretul Dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabila (in vigoare la data descarcarii).

Returnarea Sumenlor

Returnarea banilor se va face doar pentru lunile întregi. Din suma de returnat se va scădea preţul serviciilor oferite gratuit la înscrierea în serviciile Hostmgs. Orice violare a acestor termeni şi condiţii va rezulta în blocarea returnării banilor către client.

Back-up

Este obligaţia clientului să se asigure că are backup la informaţiile sale. Europa Data Center SRL nu este responsabilă pentru pierderea de date cauzate de software-le terţelor părţi care nu este întreţinut de Europa Data Center SRL (cPanel/Plesk nu sunt asociate cu Hostmgs). De asemenea, Hostmgs nu este responsabil pentru modificări dezastruoase făcute de către administratorii conturilor în ceea ce priveşte aplicaţiile care rulează de pe acestea, aici fiind incluse atât paginile web, scripturile, bazele de date precum şi căsuţele poştale împreună cu conţinutul acestora.

EnglishFrançaisItalianoRomână